CAFE RESTO 'T BUURTJE

CAFE RESTO 'T BUURTJE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 237 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafe Resto 't Buurtje. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 19:18 De helft van de shake was er uit
20 sep 2022 om 19:10 Ruim 1 uur en 45 min gewacht op eten. Sloffe/natte snacks. Patat was wel goed.
18 sep 2022 om 18:47 Krokketen slap patat slap niet goed gebakken
11 sep 2022 om 22:41 Bestelling om 18.10 geplaatst voor bezorging om 19.00 uur. Pas om 19.25 bezorgd: de patat was niet erg heet meer en was te ver doorgebakken.
11 sep 2022 om 22:14 Eten was koud, duurde lang. Erg jammer. Voor mij niet weer.
10 sep 2022 om 19:43 Extreem laat bezorgt19.20.terwijl ik besteld heb om 17.33
10 sep 2022 om 18:29 Goed dat er zoveel mogelijk papieren verpakking is gebruikt. Het eten is allemaal van goede kwaliteit. Alleen was het lauw, toen het was bezorgd en ik het direct uitgepakt heb. Vriendelijke bezorging.
4 sep 2022 om 21:06 Heerlijk eten en vriendelijke bezorgsters. Top.
31 aug 2022 om 17:39 ik bestelde 2x boeren patat met 2x bamischijf a 17,20 krijg ik een belletje geen boerten patat meer goed na heen en weer gebelt te hebben krijgen voor1 persoon een aantal dingen de bon klopte ook niet betaalde ook teveel erg jammer maar nooit meer
28 aug 2022 om 0:53 Zo snel mogelijk 75 min moeten wachten. Daarna patat helemaal onder de saus bezorger te hard gefietst was de opmerking toen ik belde. Frikandelspeciaal xxl besteld geen speciaal. 2e keer kwam bestelling opnieuw binnen net zoals eerst. Kan niet meer t
14 aug 2022 om 19:15 Eten en bezorging was prima
25 jul 2022 om 5:34 Eten was wat een de koude kant, waarschijnlijk komt dit omdat de bezorger mijn adres niet kon vinden.